Her kan du booke strandhuset.

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar

OBS: systemet kan bruke noe tid på registrering, så etter at du har booket så kan det være du må vente noe før registreringen kommer inn. Det nytter ikke å trykke flere ganger.

Du vil få en bekreftelse på e-post at reservasjonsforespørselen er mottatt. Du vil også motta e-post om reservasjonen godkjennes eller evt. avvises. Dette gjøres manuelt av Åga IL ut fra tilgjengelighet.

Hauknesstranda – strandhuset

Hauknesstranda er et av Ranas største rekreasjonsområder. I tillegg til stranden finnes det sandvolleyballbaner og store gressområder for andre ballspill. Etter at det gamle strandhuset bant ned, satte Åga IL opp nytt hus på dugnad i løpet av 2009-2010. Rana Kommune eier bygget, mens Åga idrettslag har ansvaret huset, og for drift av kiosken om sommeren.

Strandhuset passer for selskaper opp til 25 personer, og har kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn fryser, og kjøleskap.
To toaletter, med inngang fra utsida. Bygget er tilpasset rullestolbrukere.

Pris for leie av strandhuset er kr. 500,- for en ettermiddag og  kr. 1.500,- for et døgn, det må betales på forskudd til Åga IL’s konto eller Vipps. Nøkkel gis ut ved fremvisning av kvittering.

For døgnleie er det en nedre aldersgrense på 30 år, samt depositum på kr. 5.000.-

For leie av strandhuset, fyll ut skjema på denne siden. Skriv inn ønsket leie (ettermiddag/døgn) i Detaljer-feltet. Ved spørsmål, kontakt Brian Eskildsen, mobil 93 22 30 55 etter klokken 16.